top of page
  • Skribentens bildSuzanne Axelsson

Älvkalas utifrån förskolansläroplan


To find out more about International Fairy Tea Party... there are posts here

Hej för alla som undrade

här finns en dokument ni får tillgång till kring hur älvkalaset kopplas till den nya läroplan Detta är en levande dokument, så det kommer att ändras under tiden - med mer information, och så småningom mer kring lek och andra delar av värdegrunden (även om allt detta nu finns i jag vill vara ännu mer tydlig i framtiden. Det kommer att ske dock efter 2018 älvkalas - men innan 2019 älvkalas - International Fairy Tea Party) Den här dokument också inkludera en massa bilder av älvor utifrån en normkritisk perspektiv som ni kan skriva ut. Hoppas att fler ta del av detta firande

139 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page